Merkkikeskus tuottaa palkitsemis- ja identifointituotteita

tukemaan asiakkaidemme menestystä palkitsemisen, sitouttamisen, kannustamisen, kiittämisen ja muistamisen keinoin.

Toimintamme juuret ulottuvat aina vuoteen 1924

jolloin Hjalmar Sorsa perusti nimeään kantavan yrityksen. Toiminnan keskittyessä yhä enemmän merkkeihin ja mitaleihin vakiintui yrityksen identiteetti ensin muotoon Merkkikeskus Sorsa ja myöhemmin lyhyempään Merkkikeskus -muotoon. Yritys tunnettiin yleisesti Merkkikeskuksena, mutta Sorsa -kuvioleima säilyi pitkään valmistamiemme jalometallituotteiden tunnisteena. Vuonna 2002 toteutetussa yritysjärjestelyssä toimintamme yhdistettiin osaksi Rahapaja Oy:n palkitsemisliiketoimintaa. Rahapajan lopetettua palkitsemistuotteiden valmistuksen vuonna 2011 lanseeraamme vuonna 2012 uuden palvelumallin palkitsemis- ja identifiointituotteiden asiakkaille.

Tuhansiin valmistamiimme eri tuotteisiin

lukeutuvat erilaiset merkit, mitalit, erikoispalkinnot, korutuotteet ja promootiotuotteet. Tuotteiden suunnittelussa käytämme tavallisesti 3D-mallinnusta ja tuotteiden muotit eli työkalut kaiverretaan tietokoneohjatusti. Moderni tuotantoketjumme mahdollistaa kustannustehokkaan osavalmistuksen, mutta tuotteiden viimeistellyn laadun varmistamme usein käsityönä. Käsityöosaamista käytetään erityisesti tuotteiden viimeistelyssä, emaloinnissa, pintakäsittelyssä ja kokoonpanossa.

Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen

toimialamme tuotteissa ja palveluissa. Vuosikymmenten aikana olemme palvelleet laajasti järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä ja julkishallintoa. Toimimme asiakaslähtöisesti ja luotettavasti tavoitteenamme yhteistyön pitkäjänteinen kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Ota yhteyttä!

Vastaamme pikaisesti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse